• Haberler
  • Gündem
  • Taksicinin Kabin Memuru İle İmtihanı! Taksi Ücretini Ödememek İçin Yapmadığını Bırakmadı

Taksicinin Kabin Memuru İle İmtihanı! Taksi Ücretini Ödememek İçin Yapmadığını Bırakmadı

Sabiha Gökçen'e gitmek için taksiye binen ve ücret ödemeyen bir hostes, taksi şoförüne küfürler yağdırıp tekme tokat saldırdı.

Güngören'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden bir kabin görevlisi, taksi parasını ödememek için olay çıkardığı iddia edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanına gitmek için taksiye binen ve üzerindeki kıyafetlerden kabin memuru olduğu anlaşılan kadın yolcu, taksi ücretini ödemeden taksiden inmek istedi.

Taksi şoförü ise kadın yolcunun çantasını tutarak arabadan inmesine müsade etmedi. Daha sonra çantasını zorla çekip taksicinin elinden kurtaran kabin memuru, hızlı bir şekilde havalimaına doğru ilerlerken taksi şoförü aracından inerek tekrar çantasını tuttu.

Taksi ücretini ödemeden çantasını vermeyeceğini söyleyen taksi şoförüne kadın yolcunun tepkisi ise sert oldu. 

Taksi şoförüne tekmeler atıp ağza alınmayacak hakaretler eden yolcu, telefonunu çıkartarak taksi şoförünün çantasını rehin aldığını ve kendisini göndermediğini söyleyip video çekmeye başladı.

Araya giren vatandaşlara rağmen parayı ödememekte ısrar eden kadın, taksi şoförüne hakaretler edip tekme atmaya devam etti.

Taksi şoförünün olaya ilişkin kayda aldığı ve görüntüler, sosyal medyada gündem olurken, kabin görevlisi kadına tepki yağdı.

Bakmadan Geçme