Taner Tolga Tarlacı Kimdir? Neden Hapse Atıldı?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde cezaevinde yatıyordu. Tolgacı hakkında mahkemenin son kararı öğrenilirken, ünlü ismin aldığı hapis cezası belli oldu.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından Survivor'a damga vuran Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılında katıldığı yarışmadan dördüncü olarak ayrılmış olsa da, hafızalarda en çok kalan isim olmayı başarmıştı.

Sıra dışı hareketleri nedeniyle bazı seyircilerin ilgisini bazılarının ise tepkisini çeken Tarlacı, ilerleyen süreçte programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile yaşadığı tartışmanın ardından Acun Medya yapımlarına dahil edilmemişti. Yıllardır düzenlenen hiçbir Survivor'a katılamayan Tolgacı, 2022 yılında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde aldığı hapis cezaları nedeniyle adanın güney bölgesine kaçtı.

Taner Tolga Tarlacı Kimdir? Neden Hapse Atıldı?

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde de suç işleyen ve cezaevine giren Tarlacı hakkında darp, gasp, taciz ve birçok suçlamadan ötürü yürütülen mahkeme süreci tamamlandı. Kıbrıs'ta yaşayan ve yaptığı vücut geliştirme yayınları ile bilinen 'Cenk Hoca', Taner Tolga Tarlacı'yı hapiste ziyaret ettiğini belirterek, dava süreci hakkında son detayları paylaştı.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde cezaevinde kalan Tarlacı hakkında açıklamalarda bulunan Cenk Hoca, Tarlacı'nın cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini ancak elinde kendisini aklayacak hiçbir kanıt bulunmadığını aktardı.

"HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Mahkemenin Tarlacı hakkında 18 yıl hapis cezası verdiğini belirten Cenk Hoca, "Bir şeyler yapacağız ama açıkca söyleyeyim hiç umudum yok. Tanerin hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Tarlacı, kendisi gibi Acun Ilıcalı'nın yapımları ile ünlenen eski ev arkadaşı Yasin Obuz'a da birçok kez çağrıda bulunarak kendisine destek olmasını istemişti.

Bakmadan Geçme