• Haberler
  • Gündem
  • Tanju Özcan'dan Kelime-i Tevhid Bayraklarıyla Yürüyüş Yapanlara Hakaret

Tanju Özcan'dan Kelime-i Tevhid Bayraklarıyla Yürüyüş Yapanlara Hakaret

Kelime-i Tevhid bayrağı tartışmasına CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da dahil oldu işte detaylar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Batman’da Kelime-i Tevhid bayraklarıyla yürüyüş yapanlara “soytarılar” diyerek hakarette bulundu.
1 Ocak 2024 tarihinde TÜGVA öncülüğünde İstanbul’da düzenlenen Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü sonrasında etkinlikten ayrılan ve elinde Kelime-i Tevhid bayrağı olan bir vatandaşın yumruklu saldırıya uğramasıyla gündeme gelen Kelime-i Tevhid Bayrağı tartışmaları gündemdeki sıcaklığını koruyor. 

Batman'da Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Gençlik Kolları öncülüğünde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları “Selahhadin’in Torunları Gazze İçin Yürüyor” adıyla yürüyüş programı düzenlendi.
Etkinliğe katılan yüzlerce kişi Kelime-i Tevhid Bayrağı olarak bilinen ve üzerinde “Lâ ilâhe illallah Muhammeden Resulullah” yazılı bayrağı taşıdı.
Açıklamaları ve söylemleriyle kamuoyundan adından çokça bahsedilen ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı döneminde partiden ihraç edilen, Özgür Özel’in Genel Başkan olmasının ardından yeniden affedilen Tanju Özcan, sosyal medya paylaşımıyla yeniden gündem oldu.
Özcan, Batman’da Kelime-i Tevhid bayrağı ile yürüyüş yapanlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Soytarılar” diyerek hakaret etti.
Özcan’ın hakaret içerikli paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok büyük tepkiyle karşılandı.

Bakmadan Geçme