Tavuğa Tecavüz Etti! Haluk Levent Harekete Geçti

Mersin'de ortaya çıkan ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir vatandaşın tavuğa tecavüz etti iddiası ile. Sosyal medyada büyük infial yarattı ı. Ünlü sanatçı Haluk Levent de konuyla ilgili bir paylaşım yaparak, olaya müdahale etmek istediğini belirtti ve 'Yerini bilen varsa bizimle iletişime geçsin' dedi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada büyük infial yaratan görüntülerde bir kişinin tavuğa kötü muamelede bulunduğu ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmesiyle gündem oldu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yerel gazetelerin bildirdiğine habere göre, emniyet ekipleri tarafından şahıs gözaltına alınan, M.S. isimli şahsın ifadesinde "Bir anlık hislerimin kurbanı oldum" dediği ortaya çıktı . İfade alınmasının ardından M.S., "Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar" suçlamalarıyla Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilmiştir.

Tavuğa Tecavüz Etti! Haluk Levent Harekete Geçti

HALUK LEVENT HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Haluk Levent de bir paylaşımda bulunarak "Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme