Teoman Vasiyetini Açıkladı

Ünlü rockçı Teoman, vefatının ardından vasiyetini açıkladı, mal varlığının dörtte birinin Çocuk Esirgeme Kurumu'na, gerisinin de kızına kalacağını açıkladı.

Şarkıcı Teoman, Sabah gazetesine verdiği röportajda vasiyetini açıkladı. Ünlü rockçı, ölümü halinde birikimlerinin dörtte birinin Çocuk Esirgeme Kurumu'na gideceğini belirtti.

Kanuni düzenlemeler nedeniyle istediği gibi vasiyetini yazamadığını dile getiren Teoman, geri kalanını ise doğal mirasçısı olarak kızının alacağını ifade etti.

BABA OLARAK KENDİMİ BEĞENMİYORUM

Röportajda kendisine "Nasıl bir baba olduğunuzu düşünüyorsunuz?" sorusu yöneltilen Teoman, kendini baba olarak beğenmediğini söyledi. Ancak kızının bu konuda endişeli olmadığını ve onun şapşallıklarına güldüğünü belirtti.

HUZURSUZ EDİYOR

Teoman, kızına güven duygusu aşılamaya çalıştığını ve küçükken kendi babası olmadığı için ve maddi olarak zorluklar içinde oldukları için güvensiz hissettiğini ifade etti. Bu durumun kendisini huzursuz ettiğini söyleyen Teoman, kızının bu duyguları yaşamaması için çaba gösterdiğini vurguladı.

Bakmadan Geçme