• Haberler
  • Spor
  • TFF Genel Kurulu'nda Özhaseki Polemiği! Ali Çamlı'dan Ali Koç'a Çok Sert Tepki!

TFF Genel Kurulu'nda Özhaseki Polemiği! Ali Çamlı'dan Ali Koç'a Çok Sert Tepki!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert tepki gösterdi.

TFF Genel Kurulu'nda Özhaseki Polemiği! Ali Çamlı'dan Ali Koç'a Çok Sert Tepki!

TFF Seçimli Genel Kurulu'nda gerilim eksik olmuyor. Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un genel kurul konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayserispor Onursal Başkanı Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi hedef alan sözlerine çok sert tepki gösterdi.

ÇAMLI'DAN SERT CEVAP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tepki gösteren Kayserispor Başkanı Ali Çamlı konuşmasında, ‘Ali Koç bey konuşurken burada olmayan Trabzonspor maçında bizim bakanımızın Onursal Başkanımızın verdiği primi dile getirdi. Ne alaka bilmiyorum. Haseki Bakanımız bizim onursal başkanımız. Bir değil bin tane prim verecek gücü var. Onu bütün Türkiye tanıyor. Devletin bir kuruşunu hiçbir yere vermez. Bizim için çok değerlidir. Çok kıymetlidir’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Çamlı, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımızın tahta ile ilgili sözlerini siyaset malzemesi yaptığını söylüyor. Allah aşkına gülünç duruma düşmeyin. Bu Genel Kurul’da bunları konuşacaksak Buraya toplanmanın bir anlamı yok. Bugün Türk futbolunun geleceğine hizmet edecek bir başkan seçeceğiz. İmzayı verene de vermeyede saygı göstereceğiz. Başından beri imza vermeyeceğimi söyleyen bir başkan olarak suç mu işledim’ şeklinde konuştu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme