Timur Cihantimur Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Timur Cihantimur Kimdir? Neden Gündem Oldu?... Sosyal medya hesabı X(Twitter)'te gündem olan Timur Cihantimur merak edilen ve araştırılan isim oluyor. Timur Cihantimur kimdir? Neden gündem oldu?

16 yaşındaki Timur Cihantimur'un lüks bir araçla 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına sebep olması ve ardından, annesi yazar Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırıldığı haberleri üzerine gündem oluşmuştur.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, Sarıyer'den 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine Kemerburgaz yolunda emniyet şeridinde durdu.

ARAÇ ÇARPTI HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada, evli ve 1 çocuk babası olan Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 5 kişi ormanlık alana savruldu. İddialara göre cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerine hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

Bakmadan Geçme