TIR 10 Araca Çarparak Durabildi: 5 Yaralı

Esenyurt TEM Otoyolu'nda TIR, önce 10 aracı ezerek ve bariyerlere çarparak durabildi. Zincirleme kazada 5 kişi yaralanırken otoyolda her iki yönde de uzun araç kuyrukları meydana geldi.

TEM Otoyolu Bahçeşehir mevki Ankara istikametinde saat 07.15 sıralarında meydana gelen kazada İddialara göre 59 AHK 717 plakalı TIR'ın şoförü, otoyolda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

TIR 10 Araca Çarparak Durabildi: 5 Yaralı

Önünde ilerleyen araçlara çarpmaya başlayan TIR 10 araca çarparak durabildi. Zincirleme kazada çarpmanın etkisiyle bazı araçlar yana devrildi. Araçlar ağır hasar alırken kazada 5 kişi yaralandı.

TIR 10 Araca Çarparak Durabildi: 5 Yaralı

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, zincirleme kazada yaralanan 5 kişiyi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

TIR 10 Araca Çarparak Durabildi: 5 Yaralı

Polis ekipleri de Ankara yönünde, araçların geçişini tek şeritten kontrollü şekilde sağladı. TEM Otoyolunda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluşurken kazaya karışan araçların olay yerinde kaldırma çalışmaları sürüyor.

"TIR ARKADAN BİÇE BİÇE GELİYORDU"

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, Haluk Dertli, "Yolda ilerlerken arkada küt küt sesler gelmeye başladı. Baktım ki TIR arkadan biçe biçe geliyor. Biz kendimizi sağa attık, TIR kendisini anca durdurabildi. Çok şükür can kaybı yok. Bir kadın belini tutuyordu, bir kişiyi ambulans alıp götürdü. Bir otomobilde çocuklu aile vardı, onlarda bir sıkıntı yoktu. TIR şoförü şoktaydı. Freninin patladığını söyledi" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme