• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor 5 Futbolcu İçin Transfer Görüşmelerini Başlattı

Trabzonspor 5 Futbolcu İçin Transfer Görüşmelerini Başlattı

Trabzonspor Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Draguş'un transferleri için KAP'a bildirdi ve 5 isim için görüşmeler başladı.

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve beş yeni transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamalarda, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Dragus ve Ozan Tufan'ın transferleri için görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Trabzonspor'un açıklamaları şu şekilde:

Anthony Nnaduzor Nwakaeme: Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme'nin kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Borna Barisic: Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Borna Barisic'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

John David Lundstram: Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu John David Lundstram'ın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Ozan Tufan: Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Denis Mihai Dragus: Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus'un kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Trabzonspor, bu transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Özellikle Anthony Nwakaeme'nin yeniden takıma katılması, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratmış durumda. Borna Barisic ve John Lundstram gibi isimlerin de takıma katılmasıyla Trabzonspor, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Bakmadan Geçme