• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor Beşiktaş Maçının Tartışmalı Poziyonları!

Trabzonspor Beşiktaş Maçının Tartışmalı Poziyonları!

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş bir pozisyonda penaltı bekledi. Maçın henüz 13.dakikasında kırmızı kart gören Trabzonspor ise hakem kararına itiraz etti.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a konuk oldu. 

Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Beşiktaş'ın golcüsü Ciro Immobile, rakip ceza sahasında Trabzonspor'un savunmacısı Savic'le girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. 

Bu pozisyonda Beşiktaşlı oyuncular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Visca kırmızı kart gördü

Trabzonspor Beşiktaş Maçının Tartışmalı Poziyonları!

Papara Park'ta oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında maç 0-0 devam ederken Beşiktaşlı Rafa Siva, Trabzonsporlu Edin Visca'nın arkadan müdahalesiyle yerde kaldı. 

Hakem Ali Şansalan ilk başta Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi. Şansalan daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu izlemeye gitti. Pozisyonu VAR'da inceleyen hakem Ali Şansalan Visca'ya kırmızı kart gösterdi. 

Visca'nın oyundan atılmasıyla Trabzonspor 10 kişi kaldı. Öte yandan Visca, Trabzonspor - Beşiktaş rekabetindeki en erken kırmızı kartı gören oyuncu oldu.

Trabzonspor'dan Masuaku tepkisi

Trabzonspor Beşiktaş Maçının Tartışmalı Poziyonları!

Maçın 14. dakikasında Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Arthur Masuaku, Trabzonsporlu Enis Bardhi'ye faul yaptı.

Masuaku'nun bu müdahalesi sonrasında hakem Ali Şansalan, Masuaku'ya sarı kart gösterdi ve oyunun serbest vuruşla devam etmesini istedi. Kullanılan serbest vuruşta Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Trabzonsporlu oyuncuları ve bordo-mavili tribünler, Masuaku'ya kırmızı kart çıkmamasından dolayı hakemin bu kararına tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme