• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor Galatasaray 1-5 Maç Özeti ve Golleri İzle 21 Ocak

Trabzonspor Galatasaray 1-5 Maç Özeti ve Golleri İzle 21 Ocak

Trabzonspor Galatasaray 1-5 Maç Özeti ve Golleri İzle 21 Ocak... Süper Lig'in 21.haftasında Galatasaray Trabzonspor deplasmanında coştu. Rakibi karşısında güçlü bir oyun sergileyen Galatasaray 4 golle 3 puanı aldı.

TRABZONSPOR 1-5 GALATASARAY

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 5-1 kazandı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13 ve 61. dakikada Wilfried Zaha, 65. dakikada Kaay Ayhan ile 81 ve 90+6. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı. Ayrıca Kaan'ın golünde asisti Zaha yaptı. Trabzonspor'un tek golünü 79. dakikada Enis Destan kaydetti. 

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 54'e yükseltti ve lider Fenerbahçe'yle puanları eşitledi. Trabzonspor ise 37 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Galatasaray sahasında İstanbulspor'la karşılaşacak. Trabzonspor da deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak.

İŞTE GECEYE DAMGA VURANLAR!

Bakasetas son maçına çıktı!

 

Trabzonspor'da Yunan oyuncu Bakasetas Trabzonspor'da son maçına çıktı. Maça ikinci yarı dahil olan futbolcu maç sonrasında verdiği röportajda başta Trabzonspor olmak üzere tüm Türkiye'ye teşekkür etti.

Zaha Hattrick Yaptı Ama...

Maça damgasını vuran oyuncu Wilfried Zaha 2 gol 1 asist ile maçın adamı oldu. Aynı zamanda Zaha 3.golünü de attı ancak öncesinde Barış Alper'in faulü dolayısıyla gol VAR'dan iptal edildi.

Abdülkerim sakatlandı hem de cezalı duruma düştü!

Galatasaray'daki performansı ile göz dolduran Abdülkerim maçın 44.dakikasında sakatlanarak sahadan ayrıldı. Maç boyunca kenarda heyecanla karşılaşmayı takip eden Abdülkerim bir pozisyondaki itirazı dolayısıyla sarı kart görerek gelecek haftaki maçta cezalı duruma düştü.

Kaan Ayhan ilk golünü attı!

Galatasaray'da 23 numaralı formasıyla Kaan Ayhan Trabzonspor karşısında şık bir gole imza attı. Maçlardaki performansı ile beğenilen oyunculardan olan Kaan Ayhan Galatasaray'da ilk golünü atmış oldu.

Kerem Aktürkoğlu'nda harika gol!

Son zamanlarda vuruşları ile çok eleştiri alan Kerem Aktürkoğlu bu maçta attığı 2 gol ile yıldızlaştı. Özellikle ceza sahası dışından attığı harika golde Kerem'in ayak içini topla çevirmesi ve direğe çarptırarak golü atması sosyal medyada gündem oldu.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme