• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor'un Yeni Hocası Kim Olacak? İşte Konuşulan İsim!

Trabzonspor'un Yeni Hocası Kim Olacak? İşte Konuşulan İsim!

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbol takımı teknik direktörümüz Abdullah Mucib Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre, Sayın Avcı sözleşme kapsamındaki alacaklarının yarısından feragat etmiştir." ifadelerine yer verildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan "Teşekkürler Abdullah Avcı" başlıklı açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Şampiyon teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Sayın Avcı'ya kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Bu sene için 60 milyon TL’ye anlaşan Avcı, alacağının yarısını bırakarak ayrıldı.

SERGEN YALÇIN MI GELİYOR?

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Son gelen bilgilere göre, yönetimde Sergen Yalçın ismi üzerindeki uzlaşma güçleniyor.

Sergen Yalçın mı, Fatih Tekke mi? İşte Kararın Ayrıntıları!

Yönetimde Sergen Yalçın ve Fatih Tekke isimleri arasında bir çekişme yaşanıyor. Boşta olan Sergen Yalçın'ın tecrübesi ve Beşiktaş'taki başarılı dönemi, onun lehine önemli bir avantaj sağlıyor. Ancak Fatih Tekke'nin de Alanyaspor'da yaşadığı olumsuz süreç nedeniyle geleceği belirsiz.

Abdullah Avcı döneminin ardından Trabzonspor'da yeni bir dönemin başladığı aşikar. Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Bordo-Mavililer'in hedefleri yeniden şekillenecek. Taraftarlar, yeni teknik direktörle birlikte takımın daha başarılı olacağını umuyor.

Bakmadan Geçme