• Haberler
  • Dünya
  • Trafik Polislerinin Gösterisinde Facia! Bir Polis Memuru Ezildi

Trafik Polislerinin Gösterisinde Facia! Bir Polis Memuru Ezildi

Rusya'nın başkenti Moskova'da trafik polislerinin gerçekleştirdiği gösteri facia ile sonlandı. Bir polis memuru, polis otosunun altında kalarak sürüklendi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da trafik polislerinin nefes kesen gösterileri gerçekleştirildi. Gösterinin sonu ise facia ile bitti.

Yüzleri yere dönük ellerinin üzerinde yere uzanan trafik polislerinin arasından geçmeye çalışan polis otosu trafik polisinin üzerine devrildi. 

Sosyal medya platformlarında paylaşılan ve bir anda dünyanın gündemine oturan görüntülerde, polis memurları yüzleri yere dönük ellerinin üzerinde uzanıyor. Polis otomobilleri ise iki teker üzerinde iki polis memurunun arasından geçiyor. Gösterideki ilk polis otosu polis memurlarının arasından geçerken yerdeki memurun üzerine devriliyor. Kafasında kask olan polis memuru otomobilin altında kalırken bir süre sürükleniyor.

Görüntülerin sosyal medya platformlarında yayınlamasıyla birlikte yaşanan olay dünyanın gündemine oturdu. Milyonlarca kullanıcı o anları tekrar tekrar paylaşarak yorunlar yaptı.

Ezilen polis memurunun sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme