• Haberler
  • Spor
  • Transfer Döneminde Beşiktaş Hangi Oyuncuları Transfer Etti, Hangi Oyuncuları Gönderdi?

Transfer Döneminde Beşiktaş Hangi Oyuncuları Transfer Etti, Hangi Oyuncuları Gönderdi?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, geçen sene yaşadığı problemleri bu sezon da yaşamamak için transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bununla birlikte transfer döneminde Beşiktaş hangi oyuncuları transfer etti, hangi oyuncuları gönderdi? Sorusunun cevabı da merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarını yaptığı kamp ve hazırlık maçlarıyla sürdüren siyah-beyazlılar transfer çalışmalarını da çok titiz bir şekilde yürütüyor.

Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan Beşiktaş, aynı problemlerle bir daha karşılaşmak istemiyor.

Transfer döneminde Beşiktaş'a gelen ve giden oyuncular da merak konusu oldu.

GELEN OYUNCULAR

Gabriel Paulista (Atletico Madrid), Valentin Rosier (Nice - Kiralıktan geri döndü), Jean Onana (Marsilya - Kiralıktan geri döndü), Javi Montero (Arouca - Kiralıktan geri döndü), Kartal Yılmaz (Kayserispor - Kiralıktan geri döndü), Ajdin Hasic (Sarajevo - Kiralıktan geri döndü), Emrecan Bulut (Ümraniyespor - Kiralıktan geri döndü), Abdullah Aydın (Esenler Erokspor - Kiralıktan geri döndü), Emre Bilgin (VavaCars Fatih Karagümrük - kiralıktan geri döndü), Rafa Silva (Benfica), Salih Uçan (Sözleşmesi yenilendi), Ciro Immobile (Lazio), Can Keleş (VavaCars Fatih Karagümrük)

GİDEN OYUNCULAR

Rachid Ghezzal (Sözleşme sonu), Joe Worrall (Nottingham Forest - Kiralık sözleşmesi bitti), Umut Meraş (Sözleşme sonu), Valentin Rosier (Leganes - Sözleşme fesih), Emrecan Bulut (Çaykur Rizespor - Kiralık), Cenk Tosun (Fenerbahçe), Kerem Atakan Kesgin (Teksüt Bandırmaspor - Kiralık), Emre Bilgin (VavaCars Fatih Karagümrük - Kiralık)

Bakmadan Geçme