• Haberler
  • TV
  • TRT 1 Bir Sevdadır Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 Bir Sevdadır Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1'de yakın zaman içinde başlayacağı duyurulan Bir Sevdadır "Hayat Futbola Benzer" dizisi merak edilen dizilerden oluyor. Oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile merakla beklenen dizi Bir Sevdadır'ın çekimlerinin nerede yapıldığı araştırılıyor.

Bozdağ Film tarafından yapımı gerçekleştirilen Bir Sevdadır dizisinin çekimleri Kapadokya'da yapılmaktadır. Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Seda Zülal Güler(Yeşil)'in başrol oyuncusu olarak kadrosunda yer aldığı Bir Sevdadır'ın diğer çekim alanları ise İstanbul'da yer alıyor. Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'e ait olan dizinin yönetmenliğini ise Yıldız Aşanboğa yapıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat da yer alıyor.

"Hayat futbola benzer" sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil'in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

 

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tanıtımları 16 Ocak'tan itibaren yayınlanmaya başlayan Bir Sevdadır dizisinin ilk bölümünün şubat ayının ilk haftasında TRT 1'de olması bekleniyor.

Bakmadan Geçme