• Haberler
  • Magazin
  • Tuğba Ekinci'den Dini Değerlere Yönelik Skandal İfadeler!

Tuğba Ekinci'den Dini Değerlere Yönelik Skandal İfadeler!

Bu zamana kadar sesinden çok giyimi ve sahnede sergilediği dansıyla gündem olan Tuğba Ekinci, Allah ve peygambere yönelik skandal ifadeler kullandı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından tepkiler arka arkaya geldi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sahnede dini değerlere yönelik skandal ifadeler kullandı. Ekinci'nin Allah'a ve peygambere yönelik hakarete varan ifadelerinin yer aldığı videonun sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte tepkiler de çığ gibi yükseldi.

Katıldığı ödül töreninde şarkısını söylerken tepki çeken sahne kıyafeti ve dans diye adlandırdığı garip hareketler sergileyen Ekinci, şarkının bitiminde söylediği sözlerle gündem oldu. 

Mecliste görüşülen hayvan hakları yasasını eleştiren Ekinci, "Bu havyanlarla olan konuların hiçbirisine katılmıyoruz. Türk milleti, Müslümanlık bunu kabul edemez" diyerek başladığı sözlerini hakaret şeklinde devam ettiriyor.

ALLAH VE PEYGAMERİ SORGULADI!

Ekinci, konuyu biran da hayvan haklarından çıkartıp dini değerlere saldırmaya getirerek "Kimin hangi fırlamanın aklından çıktı bu ben bilmiyorum. Bazı şeyler dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum. Bizi beğenmediler kıyafetlerimize kadar. Müslümanlığa yakışmaz dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, bu nasıl amin demek, bu nasıl Allah, bu nasıl peygamber? Hayırdır" ifadelerini kullandı.

Dinleyenlerin kulaklarına inanamadığı videonun ardından sanatçıya sosyal medyadan tepkiler yükseldi.

Dini değerlere alenen hakaret ve saygısızlıkta bulunan sanatçı hakkında bir çok sosyal medya hesabı suç İçişleri Bakanlığına çağrıda bulundu.

Bakmadan Geçme