Turgut Altınok Malvarlığını Açıkladı

Sosyal medya hesabından mal varlığını duyuran Altınok, "Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" ifadelerini kullandı.

"Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçiyiz" sözleriyle gündem olan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından mal varlığını duyuran Altınok, "Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" ifadelerini kullandı.

Altınok'un, çok sayıda arsa, tarla ve evi olduğu görülürken, kimi sosyal medya kullanıcıları "Babadan miras Ankara kalmış" ifadelerini kullandı.

Altınok'un açıkladığıklarına göre mal varlığının bir kısmı şöyle:

22 arsa (kendi üzerine)

11 konut (kendi üzerine)

1 benzin istasyonu (kendi üzerine)

2 bina (kendi üzerine)

25 tarla (kendi üzerine)

Aile şirketi hissedarlığı

67 konut (şirketteki payına düşen)

5 dükkan (şirketteki payına düşen)

Turgut Altınok, açıkladığı malvarlığı arasında araçlarına, ziynet eşyalarına ve banka hesaplarına ise yer vermedi.

Altınok'un açıklamasının tamamı şöyle:

"Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır! Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır! Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır! Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir.

Değerli Ankaralılar!

İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR…"

Bakmadan Geçme