• Haberler
  • Gündem
  • Türk Vatandaşıyım Diyerek Türk Halkına Hakaret Eden Diamond Tema Kimdir?

Türk Vatandaşıyım Diyerek Türk Halkına Hakaret Eden Diamond Tema Kimdir?

Türk vatandaşıyım ve Atatürk aşığıyım diyerek Türk halkına ağır hakaretler eden Diamond Tema isimli youtuberin kimliği merak konusu oldu. Diamond Tema Türk mü? Sorusunun cevabı bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Şeriat tartışması ile gündeme gelen ve YouTube kanalında Hz. Muhammed hakkında ağır hakaret içerikli sözler sarf etmesiyle gündeme gelen ve halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçundan hakkında yakalama kararı çıkartıldığı için de yurt dışına kaçan YouTuber Diamond Tema, yeni bir tartışma ile bir kez daha gündeme geldi.

Sosyal medya platformundan paylaştığı videoda Türkiye'ye ve Türk halkına çok ağır hakaretler eden Diamond Tema, "Valla kusura bakmayın Türk vatandaşıyım, Türkiye'de büyüdüm. Atatürk'e aşığım ama Türkiye bom.. b... bir ülke. Türk halkı bom...b... bir halk. Düşük zekalı, kıskanç, fesat, kendinden iyi olanı çekemeyen, kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen rezalet bir yapıya sahip. Türkiye'den bir b... olmaz. Umutsuzluk da aşılamak istemiyorum ama halk bu zihniyetteyken, ahlak bu seviyedeyken y... gibi bir geleceğimiz olacak orada. İmkanı olan defolsun gitsin kardeşim. Orada yaşayacaksanız da en azından çevrenizi daha düzgün bir hale getirmeye çalışın" sözleriyle tepki çekti.

Diamond Tema'nın paylaşımı sosyal medyada gündem olurken tepkiler de çığ gibi yükseldi. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Diamond Tema Türk mü? Eğer Türkse Türk vatandaşlığından çıkartılsın çağrısında bulundu.

DİAMOND TEMA KİMDİR?DİAMOND TEMA TÜRK MÜ?

Diamond Tema 1994 Yılında Arnavutluk'ta Doğmuş Agnostik Yazar Ve Youtuber'dır. Youtube'da Tarih , Felsefe ve Bilim İle İlgili İçerikler Üretmektedir. Diamond Tema evlidir.

Diamond Tema, kendisini; "Ben medya sektöründe çalışan, 2 yıl kadar yerel TV’lerde yayın yönetmenliği yapmış biriyim. Bir 2 yıl kadar da belgesel kameramanlığı yaptım. Balkan ülkelerinde TV’ler ve İstanbul Belediyesi için Osmanlı Tarihi’yle alakalı belgeseller çektim. herhangi bir dini görüşe bağlılığım veya insanî sıfatlar giydirilmiş bir Tanrı’ya dair bir inancım yoktur. Aslında düşüncelerimi Agnostik ile Septik arasında diye adlandırabiliriz. Ben arayışçı bir insanım ve yazarken de elinden geldiğince tarafsız, objektif bir görüş açısı takınmaya çalışıyorum." şeklinde tanımlıyor.

Bakmadan Geçme