• Haberler
  • Spor
  • UEFA Arda Güler mi Lamine Yamal mı? Anketi Başlattı! İşte Cevabı

UEFA Arda Güler mi Lamine Yamal mı? Anketi Başlattı! İşte Cevabı

UEFA'nın Resmi Şampiyonlar Ligi hesabı Milli Takımın ve Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal arasında tercih yapılmasını istedi. Paylaşımın altına on binlerce yorum yapıldı. Arda Güler mi? Lamine Yamal mı? İşte cevabı

UEFA'nın X'teki resmi şampiyonlar ligi hesabı @ChampionsLeague'den İspanya'nın dev iki kulübü Real Madrid ve Barcelona'nın genç yıldızları Arda Güler ile Lamine Yamal arasında anket düzenlendi.

EURO 2024'te gösterdikleri performansla tüm dünyanın bir kez daha beğeni ve taktirini toplayan iki genç yetenek UEFA tarafından ankete tabi tutuldu.

Resmi hesapta Arda Güler ve Lamine Yamal'ın fotoğrafları paylaşılarak "Takımınız için birini seçebilseydiniz bu kim olurdu?" sorusu soruldu.

Paylaşımın altına kısa sürede on binlerce yorum yapılırken Türk taraftarların yanı sıra binlerce yabancı taraftar da Arda Güler'den yana tercihini kullandı.

UEFA yapılan yorumlar sonrasında en çok hangi ismin yorum aldığına dair bir bilgi paylaşmadı.

UEFA Arda Güler mi Lamine Yamal mı? Anketi Başlattı! İşte Cevabı


<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">If you could pick one for your team, who would it be? ???? <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> <a href="https://t.co/Mtwl7M8sSu">pic.twitter.com/Mtwl7M8sSu</a></p>&mdash; UEFA Champions League (@ChampionsLeague) <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1816497581905863057?ref_src=twsrc%5Etfw">July 25, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

MUHABİR

Bakmadan Geçme