• Haberler
  • TV
  • Ünlü Oyuncu Müge Anlı'ya Katılarak Yardımda Bulundu

Ünlü Oyuncu Müge Anlı'ya Katılarak Yardımda Bulundu

Ünlü oyuncu Demet Özdemir Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım kampanyasına 4 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayarak destek oldu

Yardımseverliği ile bilinen #DemetÖzdemir “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına katılarak yardım kampanyasına 4 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayarak destek oldu

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA KATILDI

Sosyal medyada sık sık adından söz ettiren ve hayranlarının sevgisini kazanan başarılı oyuncu Demet Özdemir, bugün hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak Müge Anlı programına konuk oldu.

TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMINDA BULUNDU

Müge Anlı'nın programını izleyenler, Demet Özdemir'i ekranlarda görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Oyuncu, programda Müge Anlı'nın başlattığı iyilik hareketine destek vererek 4 tekerlekli sandalye bağışında bulundu. 

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 26 Şubat 1992'de Kocaeli'de doğan Özdemir, üniversite eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Kariyerine tiyatro ile adım atan Demet Özdemir, daha sonra televizyon dünyasına adım atmış ve çeşitli dizilerde rol almıştır.

Özellikle 2018 yılında başrolünü Can Yaman'la paylaştığı "Erkenci Kuş" dizisindeki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Bu dizideki rolüyle büyük beğeni toplayan Özdemir, oyunculuk yeteneği ve sempatik kişiliğiyle dikkat çekmiştir.

Demet Özdemir, "No: 309" ve "Çilek Kokusu" gibi dizilerde de rol almıştır. Kariyeri boyunca çeşitli reklam ve dergi projelerinde de yer almıştır. Hem oyunculuğu hem de sosyal medya etkileşimi ile Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir, Türk televizyon ve sinemasının önemli isimlerinden biridir.


 

Bakmadan Geçme