• Haberler
  • Gündem
  • Ünlü Pilavcıdan Ücretsiz Yemek İstediler Vermeyince Kavga Çıkardılar

Ünlü Pilavcıdan Ücretsiz Yemek İstediler Vermeyince Kavga Çıkardılar

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bulunan ünlü bir pilavcıda, seyyar çiçekçilerle çalışanlar arasında geçtiğimiz günlerde 'bedava yemek' iddiasıyla bir tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü anlar güvenlik kameralarına yansırken, olaya Beşiktaş polisinin müdahale ettiği ve tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtildi.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki ünlü bir pilavcıda, seyyar çiçekçilerle çalışanlar arasında geçtiğimiz Perşembe günü saat 04.00 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre seyyar çiçek satıcıları pilavcıdan bedava yemek istemiş ancak talepleri reddedilmişti.

TARTIŞMA KAVAGAYA DÖNDÜ

Reddın ardından taraflar arasında tartışma çıkmış ve kısa sürede kavga haline dönüşmüştü. Güvenlik kameralarına yansıyan kavga sonrasında olaya Beşiktaş polisi müdahale etmiş, ancak tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtilmişti.

Kavgaya dönüşen olayda, çalışanlar ile çiçekçiler birbirine girdi. Ortalığın karıştığı kavga için olay yerine polis ekibi sevk edildi.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Kısa sürede olay yerine gelen Beşiktaş polisi, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Yaşananlar kameralara yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Bakmadan Geçme