• Haberler
  • Gündem
  • Ünlü Restoran Zinciri Köfteci Yusuf Hakkında Boykot Kampanyası Başlatıldı

Ünlü Restoran Zinciri Köfteci Yusuf Hakkında Boykot Kampanyası Başlatıldı

Sosyal medya platformu X'te restoran zinciri Köfteci Yusuf hakkında boykot kampanyası başlatıldı. Binlerce kişi Köfteci Yusuf hakkında neden boykot kampanyası başlatıldı? Köfteci Yusuf sosyal medyada neden gündem oldu sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Türkiye devlet düzeyinde İsrail ile olan ticari bağlarını tamamen askıya alırken firmaların İsrail ürünlerini satmaya devam etmesi çok büyük tepkiyle karşılanıyor.

Filistin’de 35 binden fazla mazlumu katleden ve her türlü savaş suçunu işleyen İsrail’e karşı vatandaşalar da İsrail ürünlerini ve firmalarını boykot ederek tepkilerini dile getirmeye çalışıyor.

Boykot ürünleri olarak adlandırılan ve içerisinde İsrail menşeili veya İsrail’e açıkça destek verdiğini belirten firmaların ürünlerinin satılmasına yönelik tepkiler artarak devam ediyor.

Türkiye genelinde bu ürünlerin tüketilmemesi yönünde çağrılar yapılırken boykot ürünleri olarak adlandırılan Coca Cola başta olmak üzere ürünleri satan işletmeler de boykottan nasibini alıyor.

Yaklaşık 3 ay önce İsrail destekçisi satmayacağını duyuran restoranlar zinciri Köfteci Yusuf’un Sivas’ta açtığı bir mağazada boykot ürünlerini sattığının tespit edilmesi sosyal medyada çok büyük tepkiyle karşılandı.

Sivas'ta bir vatandaşın üç ay önce 'İsrail destekçisi ürünleri satmayacağını' duyuran Köfteci Yusuf'un hala satışa devam ettiğini belirterek duruma tepki göstermesi ve "Üç hafta önce açılan şubede ağzına kadar dolu Coca Cola dolapları var." paylaşımı gündem oldu.

Sosyal medya platformlarında Köfteci Yusuf hakkında boykot kampanyası başlatıldı.
 

Bakmadan Geçme