• Haberler
  • Gündem
  • Ünlü Şarkıcı Seçil Çiftçi ve Babasına Müebbet Hapis

Ünlü Şarkıcı Seçil Çiftçi ve Babasına Müebbet Hapis

Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan şarkıcı Seçil Çiftçi ve babasına müebbet hapis istendi

Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin eski sevgilisi olduğu öne sürülen Seçil Çiftçi ile cesedi birlikte ormanlık alana bıraktığı iddia edilen babası Cemal Çiftçi’nin yargılanmasına devam edildi. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

BABASI İLE BİRLİKTE İŞLEDİĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, maktulün genel beden travmalarının, beyin kanaması ve külotlu çorapla boğma sonucu meydana geldiği belirtildi. Sanık Seçil Çiftçi'nin fiziki yapısı dikkate alındığında eylemi tek başına yapamayacağı ifade edilerek babası Cemal Çiftçi ile cinayeti birlikte işledikleri değerlendirildi.

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Savcı Seçil ve babası Cemal Çiftçi hakkında "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Savcı ayrıca tutuksuz yargılanan Cemal Çiftçi'nin tutuklanmasını istedi.

Seçil Çiftçi ve avukatlar mütalaaya karşı savunma yapmak için süre talebinde bulundu. Mahkeme heyeti Seçil Çiftçi'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek savunmaların hazırlanması için duruşmayı erteledi.

SEÇİL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Model ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi geçtiğimiz yıl “yaktın yüreğimi” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. “Bir Daha Sevmeyeceğiz”, “Geceler Yarim Oldu” ve “Bilemezsin Sen” gibi parçalara imza atan Çiftçi 29 Haziran 1998’de dünyaya geldi. Tokat doğumlu olan Çiftçi bir dönem modellik yapmış ardından müzik sektörüne yönelmişti.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme