• Haberler
  • Gündem
  • Vahşet Göz Göre Gelmiş! Semih Çelik'in Babası Her Şeyi Tek Tek Anlattı

Vahşet Göz Göre Gelmiş! Semih Çelik'in Babası Her Şeyi Tek Tek Anlattı

İstanbul Fatih'te 2 kadını katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden katilin babasının polis ekiplerine verdiği ifadesine ulaşıldı.

4 Ekim 2024 Cuma Günü 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde surların üzerine çıkan Semih Çelik, surlardan atlayarak intihar etti. Olayın ardından yapılan çalışmalar sonucunda Çelik'in intihardan önce 19 yaşlarındaki iki genç kızı öldürdüğü belirlendi. 

Şüphelinin birlikte surların tepesine çıktığı İkbal Uzuner'in başını kesip vücudunu parçalara ayırdığı öğrenildi. Yaşanan olay gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme yaşandı. 

SEMİH ÇELİK'İN BABASININ İFADESİ

Kasaplık yaptığı öğrenilen katilin babasının polise verdiği ifade ortaya çıktı. Kurye olarak çalışan baba A.Ç.'nin polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu Fatih'te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söylediği belirlendi.

Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha öncede bu konuyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

Babanın bu iddiası üzerine katil zanlısı Semih Çelik'in hastane kayıtları araştırıldı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Çalışmalara devam eden polis ekipleri, katil zanlısı Semih Çelik'in Pol-Net kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de İntihara Teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi.

DEFTERDEKİ ÇİZİM DİKKAT ÇEKTİ

Tüm bu çalışmalar yapılırken, katil zanlının evinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem ile çizilmiş bir kadın resmi bulundu.

Çizimin üzerine harekete geçen polis ekipleri, kayıtlara, "Çiziminin bulunduğu, Fatihte öldürülen İkbal Uzuner isimli şahsın öldürülme şeklinin, şüpheli tarafından çizilmiş olan resme benzerlik gösterdiği anlaşılmış olup; konu ile ilgili çalışmalar ilçe ekipleri ile birlikte devam etmektedir." yazıldı. 

Bakmadan Geçme