• Haberler
  • Gündem
  • Van'da Neler Oluyor? Bengü'den Sonra Cem Adrian da Şişeli Saldırıya Maruz Kaldı!

Van'da Neler Oluyor? Bengü'den Sonra Cem Adrian da Şişeli Saldırıya Maruz Kaldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Bengü'nün şişe yağmuruna tutulduğu henüz gündemdeki yerini korurken bir saldırı da Cem Adrian'a geldi. Sahneye çıkan sanatçılar şişelerden nasibini almadan inemez hale geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Bengü, "Ne Mutlu Türküm" dediği için alanı dolduran binlerce kişinin şişeli saldırısına uğradı.

Konseri dinlemeye gelen kişiler, Bengü'nün Ne Mutlu Türküm sözüne tahammül demeyince bir anda ellerindeki su şişelerini sahneye atmaya başladı. Ne olduğunu anlamayan ve şişe yağmurunun altında kalan Bengü olayının yankıları devam ederken bir saldırı da Cem Adrian'a yönelik gerçekleştirildi.

BİR DİKENDEN DOLAYI BAHÇEYE KÜSÜLMEZ!

Van'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlatıldı. Adrian, yüzüne çarpan su şişesine rağmen konserine devam etti.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Adrian: "Bir iki dikenden dolayı bahçeye küsülmez ki." diyerek yapılan saldırının münferit olduğunu ifade etti.

Bengü'den sonra Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'a da su şişesi fırlatıldı.

Saldırı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cem Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ki. Ben dikeni de severim gülden ötürü. Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme