• Haberler
  • Spor
  • Victor Osimhen Gaziantep Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Victor Osimhen Gaziantep Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Süper Lig'de Galatasaray erteleme maçında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Rams Park'ta oynanacak maç saat 20:00'de başlıyor. Maça yeni transferlerinden eksik çıkan Galatasaray'da 5 oyuncu yok!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken ancak Avrupa maçları dolayısıyla ertlenen Gaziantep FK karşılaşmasına çıkıyor.

RAMS Park'ta taraftarının önünde oynayacak olan Galatasaray'ın maçını Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz icra edecek. Oğuzhan Çakır ise 4. hakem olarak görev yapacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Lig'de oynadığı 4 maçın 4'ünden de galibiyet alan sarı-kırmızılılar, topladığı 12 puanla liderlik yarışında Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 3 maça çıkıp 3 puan alarak 14. sırada yer buldu.

GALATASARAY'DA VİCTOR OSİMHEN NEDEN YOK?

Victor Osimhen Gaziantep Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Sarı-kırmızılı takımda geçtiğimiz sezonun gol kralı Mauro Icardi ve sol kanat oyuncusu Hakim Ziyech, sakatlıkları dolayısıyla Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.

Sallai, Osimhen ve Jakobs de yok!

Galatasaray'ın son hafta gerçekleştirdiği transferleri Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, 3.hafta sonrasında takıma katıldıklarından dolayı statü gereği maçta forma şansı bulamadı.

4 MAÇTA 14 GOL!

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 14 gol kaydetti.

Sarı-kırmızılılar, ligde Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'a ikişer, Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor'a ise beşer gol attı.

Bakmadan Geçme