Wanda Nara Icardi'den Boşanmaktan Vaz Mı Geçti?

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ayrılık haberleriyle gündemden düşmüyor. Her gün yeni bir gelişmeyle söylentilerin odağı olan çiftin ayrılık aşamasındaki son durumu ise merak ediliyor.

Galatasaray’ın başarılı golcüsü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara ile ilişkilerinde yaşanan sorunlar sona erdi. Nara, uzun süredir devam eden dedikoduların ardından sessizliğini bozarak ayrılıklarını açıkladı.

WANDA NARA’NIN AÇIKLAMASI GÜNDEME OTURDU

Wanda Nara, yaptığı açıklamada, “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası.” sözleriyle ayrılığın detaylarına dair ipucu verdi.

Wanda Nara Icardi'den Boşanmaktan Vaz Mı Geçti?

ICARDI'YE NE OLACAK?

Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın ilişkisinin sona erdiği haberi, futbolseverleri ve takipçilerini büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Çiftin bundan sonraki adımları ve gelecek planları ise merak konusu oldu. Mauro Icardi’nin kariyerinde ve özel hayatında nasıl bir değişim yaşayacağı ise gelecek günlerde netlik kazanacak.

Icardi'nin idmanlarda düşünceli şekilde kameralara yansıması ise hayranlarını üzdü.

Wanda Nara Icardi'den Boşanmaktan Vaz Mı Geçti?

BOŞANMAKTAN VAZ MI GEÇTİ?

Ayrılık dedikoduları çiftin hayranları tarafından dört gözle izleniyor. Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara, Mauro Icardi'yi tekrar takip etmeye başladı. Bu da akıllara boşanmaktan vaz mı geçti sorusunu akıllara getirdi.

Wanda Nara Icardi'den Boşanmaktan Vaz Mı Geçti?

Çiftin boşanmaktan vazgeçip geçmediği yönünde henüz bir açıklama gelmedi.

Mauro Icardi, Wanda Nara ile ayrılığı kabul etmiyor ancak Galatasaray'ın hazırlık çalışmaları için Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı ve kendisini Buenos Aires'ten almak için özel uçak gönderdiler.

Bakmadan Geçme