• Haberler
  • Spor
  • Wout Weghorst Beşiktaş'a mı Geliyor? Weghorst'tan Taraftarı Heyecanlandıran Açıklama!

Wout Weghorst Beşiktaş'a mı Geliyor? Weghorst'tan Taraftarı Heyecanlandıran Açıklama!

2022-2023 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Hollandalı yıldız Wout Weghorst, yaptığı açıklamayla Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırırken Weghorst Beşiktaş'a mı geliyor? sorularını da akıllara getirdi.

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Hollanda milli takımının yıldız oyuncusu Wout Weghorst, yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı taraftarı heyecanlandırdı.

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'ın forveti olan ve sadece yarım sezon takımda kalan Hollandalı yıldız, Beşiktaş'ta çıktığı 16 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak takımının gol yollarındaki en etkili oyuncusu olmuştu.

Weghorst, Türkiye'nin çeyrek finalde karşılacağı Hollanda maçı öncesinde eski takımı Beşiktaş ve Türkiye ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

WEGHORST BEŞİKTAŞA MI GELİYOR?

Beşiktaş'ın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Weghorst, "Beşiktaş, benim için inanılmazdı. Olağanüstüydü. Futbolculuk kariyerimde yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. Orada gördüğüm tutku inanılmazdı. Türkiye'de insanlar, futbolu kalpleriyle hissediyorlar. Manchester United'dan gelen teklife 'hayır' diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş için, Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz. Şunu söyleyebilirim ki, Türkiye'yi ailemle beraber her zaman mutlulukla anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme