• Haberler
  • TV
  • Yakup Bey Ölecek mi? Kuruluş Osman 147.Bölüm Fragmanı!

Yakup Bey Ölecek mi? Kuruluş Osman 147.Bölüm Fragmanı!

Yakup Bey Ölecek mi? Kuruluş Osman 147.Bölüm Fragmanı!... Kuruluş Osman dizisi 146.bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanlı bölümü ile 31 Ocak'ta yayınlanan Kuruluş Osman'ın gelecek hafta yayınlanacak bölümünde neler olacağı merak ediliyor.

Kuruluş Osman'ın gelecek hafta yayınlanacak 147.bölüm fragmanı yayınlandı! Fragmanda Yakup Bey'in ölüp ölmediğine dair bir emare yer almadı.

Orhan Bey, Görklü Han'ı oyununa getirmeyi başarır. Osman Bey için ise intikam zamanı gelmiştir. Görklü Han'ın kellesini alır!


ORHAN BEY VE HOLOFİRA ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo’ya gider. Prenses Maria’yı onlara vereceğini söyler. Orhan Bey ne yapmaya çalışmaktadır? Onu bu duruma sürükleyen sebep nedir? Holofira ve Orhan’ın aşkı bütün bu olanlardan nasıl etkilenecektir?

OSMAN BEY’İN YAKUP BEY PLANI NEDİR?

Yenişehir baskını sonrası herkes teyakkuza geçmiştir. Alaeddin Bey içerde bir hainin olduğunu söyleyerek Yakup Bey’lerin şehirden çıkmasına engel olur. Osman Bey, Yakup Bey’i Yenişehir’de tutarak neyi hedeflemektedir?

CERKUTAY’I BEKLEYEN SON!

Yenişehir’de yapılan geniş soruşturmalar sonunda Cerkutay çaşıtlık suçuyla yargılanır. Katline ferman verilen Cerkutay’ı bekleyen son nedir?

YAKUP BEY’İN AKIBETİ NE OLACAK?

Yenişehir’de sular durulmak bilmez.  Yakup Bey okla vurulur. Her şey için Osman Bey ve ahalisini suçlayan Saadet Hatun, acısını Bala Hatun’dan çıkarmak ister. Bala Hatun, bu ani saldırı karşısında ne yapacaktır?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMZIDA OLACAKTIR!

Bakmadan Geçme