• Haberler
  • TV
  • Yalı Çapkını 59.Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yalı Çapkını 59.Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yalı Çapkını 59.Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?... Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yalı Çapkını yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 16 Şubat Cuma günü 58. bölümü yayınlanan ve her hafta büyük olayların yaşandığı gizli sırların ortaya çıktığı Yalı Çapkını'nda gelecek hafta yayınlanacak 59.bölümde neler olacak?

Orhan'ın son anda yakalanması baba ve oğul için büyük bir yıkım yaratırken, çok üzgün ve öfkeli olan Ferit, bunu yaptığı için Seyran'a isyan eder. Yaşananları öğrenen Halis Ağa ise hiç olmadığı kadar sert konuşarak Orhan'a sorumsuzluğunun bedelini ödemesi gerektiğini söyler. Serter'in gelişiyle paniğe kapılan Pelin, annesinin ısrarlı sorularını geçiştirse de köşeye sıkışmış hisseder.

Babasını hapishaneden kurtarmak için çare arayan Ferit, tek yolun Kazım'ı şikayetini geri çekmeye ikna etmekten geçtiğini fark eder. Olayların geldiği noktadan mutsuz olan ve Ferit'in içinde olduğu duruma üzülen Seyran, şikayetini geri çekmesi karşılığında Kazım'ın şartlarını kabul etmek zorunda kalır. Çocuğun kendisinden olduğunu düşünen Serter, Pelin'in üzerine giderken, Ferit ve Seyran her şeyi değiştirilebilecek bu gelişmeyi öğrenmenin şokunu yaşarlar.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA OLACAKTIR!

 

OYUNCULAR: Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Toprak Sağlam

Bakmadan Geçme