• Haberler
  • TV
  • Yan Oda Dizisi Tuttu mu? Yan Oda Reyting Sonuçları

Yan Oda Dizisi Tuttu mu? Yan Oda Reyting Sonuçları

Star TV'nin yeni dizisi Yan Oda ilk bölümü ile 9 Mart Cumartesi akşamında izleyici ile buluştu. Merakla beklenen dizilerden olan Yan Oda'nın reyting sonuçları araştırılıyor. Yan Oda dizisi tuttu mu?

YAN ODA YÜKSELİŞTE!

Yayınlandığı hafta sıralamada ilk 10'a giremeyen Yan Oda dizisi, geçtiğimiz hafta yükselişe geçerek 7.sırada yer aldı.

 

9 MART CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU:

9 Mart Cumartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Bu sonuçlara göre; Star TV'nin yeni dizisi Yan Oda reytinglerde bekleneni bulamadı. İlk 10'a giremeyen Yan Oda dizisinin sıralamada yükselip yükselemeyeceği merak ediliyor. Gidişat gelecek haftalarda belli olacak.

 

YAN ODA DİZİSİ KONUSU:

 

Ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenir. Bu beklenmedik evlilik herkeste bir şok etkisi yaratır. Daha önce Sevgi’nin de Fikret’in de başlarından mutsuz birer evlilik geçmiştir. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin bu hayallerine kavuşması hiç de kolay olmayacaktır.

Çünkü ikisinin evlenmesi, birbirinden çok farklı ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Birbirine taban tabana zıt bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret’in beklediğinden daha büyük sorunlar yaratacak, başta bu evliliğe büyük tepki gösteren anneleri olmak üzere tüm aile fertlerinin hayatlarını değiştirecektir. En çok da birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan çocukları; Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale’nin (Derya Pınar Ak)

9 MART REYTİNG SONUÇLARI:

9 Mart Cumartesi gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacaktır.

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?

Bakmadan Geçme