• Haberler
  • TV
  • Yasin Bıçakçı Kimdir? Gerçekte Öyle Bir Futbolcu Var mı?

Yasin Bıçakçı Kimdir? Gerçekte Öyle Bir Futbolcu Var mı?

TRT 1'in yakında yayınlanacak olan dizisi Bir Sevdadır'ın ilk tanıtımı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizilerden olan Bir Sevdadır dizisinin başrol oyuncusunun adı dikkat çekti. Dizide futbolcu rolünde canlandırılan Yasin Bıçakçı'nın gerçekte yaşamış biri olup olmadığı merak konusu oluyor.

"Hayat futbola benzer, ikisinde de kazanmanın yolu aynı; hedefini belirle, durmadan ilerle, engel çıkarsa çalım at, koş ve vur.”

Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği Bir Sevdadır dizisi senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehri Erdem daha önce Sen Anlat Karadeniz, Sefirin Kızı, Ateş Kuşları dizilerini yazdı.

YASİN BIÇAKÇI GERÇEKTE VAR MI?

Bir Sevdadır "Hayat Futbola Benzer" dizisinde futbolcu Yasin Bıçakçı gerçek değil tamamen kurgudan ibarettir. Böyle bir futbolcu bulunmamaktadır.

OYUNCU KADROSU:

Sude Zülal Güler (Yeşil)

Suda Zülal Güler, 25 Ağustos 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Makedonya kökenli olan Güler, 2013 yılında rol aldığı “Çınar” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. 2018 yapımı “Keşif” filmi ile de beyaz perdeye adım atan Sude Zülal Güler ayrıca, Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl İsimsizler gibi yapımlarda rol aldı.


Feyyaz Şerifoğlu (Yasin)

Feyyaz Şerifoğlu (d. 7 Ağustos 1991, Rize), şarkıcı ve oyuncudur. O Ses Türkiye yarışmasına "İnci Tanem" adlı şarkıyla katılmıştır, "Gidene" adında bir single çıkardı. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu, son olarak Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırdı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunudur. Ayrıca Şerifoğlu, Ajda Pekkan'ın vokalistliğini de yapmaktadır.


Ekin Mert Daymaz (Tufan)
Ekin Aksoy (Menevşe)
Sinan Tuzcu (İshak Ali)
Sinem Uslu (Gülender)
Doğukan Polat (Ünal)
Merve Şeyma Zengin (Ayça)
Meral Çetinkaya (Boncuk Nine)
Hakan Karsak (Engin)
Yağmur Başkurt (Rukiye)
Bala Atabek (Cemile)

Bakmadan Geçme