• Haberler
  • Gündem
  • Yerde Adamı Parçalayan Köpeği Vurma Diye Bağıran Kadına Tepki Yağıyor

Yerde Adamı Parçalayan Köpeği Vurma Diye Bağıran Kadına Tepki Yağıyor

Türkiye'de sokak hayvanlarına ilişkin tartışmalar devam ederken, bir sokak köpeğinin saldırıp yere düşürdüğü vatandaşı polis silah kullanarak kurtardı. Köpeğin vurulmaması için çaba gösteren kadına ise tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

Türkiye'de sokak hayvanlarına ilişkin tartışmalar devam ederken, bir sokak köpeğinin saldırıp yere düşürdüğü vatandaşı polis silah kullanarak kurtardı.

Köpeğin silahla vurulması ise olay yerindeki bir kadın tarafından vurma vurma diyerek engellenmeye çalışıldı. Köpeğin vurulması karşısında ağlayarak "neden vuruyorsunuz" diyen kadına sosyal medyada tepkiler yükseliyor.

Türkiye'nin en önemli sorunlarından birisi haline gelen ve çözümünün iktidarla muhalefeti karşı karşıya getirdiği sokak köpekleri az daha bir adamı daha parçalıyordu.

Hangi şehirde çekildiği bilinmeyen görüntülerde, polis memuru bir adama saldıran ve yere düşüren köpeğe peş peşe tetiğe bastığı, bir vatandaşın ise "vurma" diye bağırdığı görüldü.

SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRDIĞI ADAM BİR TÜRLÜ KURTULAMADI

Sokak köpeği yere düşürdüğü vatandaşı ısırmaya başladı. Yerde sürüklenen adam acı içinde kalırken bir türlü köpeğin elinden kurtulamadı.

O sırada bir polis memuru olaya müdahale etmek için silahını çekti. Peş peşe tetiğe basan polis memuru, vatandaşı köpeğin elinden güçlükle kurtardı.

Olay yerindeki bir kadın ise polis memuruna defalarca kez, "vurma vurma" diye bağırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken köpeğin vurulmasına karşı çıkan kadın eleştirilerin hedefine oturdu.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte sokak köpeğinin vurulmasına karşı çıkan kadına milyonlarca kişi tepki gösterdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme