• Haberler
  • Spor
  • Young Boys Mağlubiyeti Sonrası Okan Buruk'tan Çok Konuşulacak Açıklama!

Young Boys Mağlubiyeti Sonrası Okan Buruk'tan Çok Konuşulacak Açıklama!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hakemlerle ilgili çok konuşulacak açıklamada bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Young Boys takımı ile karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Cezalı olduğu için takımının başında sahaya çıkamayan Teknik Direktör Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İsviçre'deyiz Alman hakem geliyor! Eskiden oyuncularınızla husumet yaşamış bir hakem geliyor. Bir Azeri hakemi Türk maçına atıyorlar mı? Atamıyorlar. Arabayla gelmiştir muhtemelen. Bunu çok anlayamadım. İnşallah ikinci maça Azeri maç atarlar eşitlemiş oluruz!

İkinci yarının büyük bölümünde çok daha iyiydik. Daha fazla ürettik. Bu bize ikinci maç için ümit verdi. Bunun devam ettirmeliyiz. Bugün özelinde hem yaptığımız hatalar, verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Savunmada daha iyi olmalıyız.

Abdülkerim'in ayağına çarpıp eline geliyor. Üstüne bir de kartla cezalandırmak da ağırdı. Futbol bazen düşündüğümüz gibi değil. Abdülkerim'in pozisyonuna penaltı deyip bir de kart veriyorlarsa, bundan sonra oyuncuların elini kolunu bantlayıp müdahale etmeleri için antrenman yaptıracağım. Öyle olmasını istiyorlar, robot olacaklar herhalde. Bu penaltıysa deniyorsa oyuncuların kollarını bağlamak gerekiyor sanırım.

Biz kendi kalitemizi ortaya koyunca rahatça pozisyonlara girdik. Bugün özelinde yaptığımız hatalar, yediğimiz goller. Daha iyisini yapmalıyız savunma anlamında. Daha iyi savunma yaptığımızda daha iyi bir ikinci maç bizi bekliyor."

Okan Buruk, ilk yarının son saniyelerinde sakatlanan ve ikinci yarıda oyuna devam edemeyen Fernando Muslera ile ilgili olarak da, "Muslera'nın ağrısı vardı ama ikinci maça geçeceğini düşünüyorum." dedi.

Bakmadan Geçme