• Haberler
  • Siyaset
  • YRP'den Bahçeli'ye 'Evlenseydi Hanımı Ona İyi Bakardı'

YRP'den Bahçeli'ye 'Evlenseydi Hanımı Ona İyi Bakardı'

Yeniden Refah Partisi'nden Doğan Aydal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyareti sırasında ilginç bir espri yaparak dikkat çekti. Aydal, 'Devlet Bey evlenseydi, hanımı ona iyi bakardı bakmamışlar' şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı bayramlaşma ziyareti sırasında ilginç bir açıklama yaptı.

HANIMI YÜZÜNDEN ÇÖKENLERDE VAR

Aydal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunu sorarak esprili bir şekilde, "Devlet Bey evlenseydi, hanımı ona iyi bakardı; bakmamışlar" dedi. Durmaz ise bu yoruma, "Devlet Bey'e sağlıklı ömürler dilerim. Evlilik meselesi kısmet" şeklinde yanıt verdi. Aydal'ın "Hanımı yüzünden çökenler de var" şeklindeki esprisi de dikkat çekti.

BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Bayram ziyareti sırasında YRP'yi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve MYK üyesi Özgür Bayraktar ile MHP MYK üyesi karşıladı. MHP heyeti, YRP'ye çiçek getirdi. YRP'li Aydal, MHP heyetinin bayramını kutlayarak, “Bayramın en güzel tarafı bu, normal şartlarda bir türlü rastlaşamıyoruz” dedi. MHP'li Durmaz ise, “Rabbim sağlıkla nice bayramlara kavuştursun. Ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

EVLENSEYDİ HANIMI ONA İYİ BAKARDI

Aydal, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamlarını ileterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu. Aydal, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi, hanımı ona iyi bakardı; bakmamışlar...” dedi. Durmaz ise, “Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi de hem sporunu yapıyor hem de bakımı iyi. Evlilik meselesi kısmet” yanıtını verdi.

ESPRİ İLE CEVAP VERDİ

Aydal esprili bir şekilde, "Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlar ya, o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenler de var" dedi. MHP'li Durmaz ise, "Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz” ifadesinde bulundu.

Bakmadan Geçme