• Haberler
  • Spor
  • Yunus Emre Gedik, Penaltı Pozisyonu İle İlgili Konuştu

Yunus Emre Gedik, Penaltı Pozisyonu İle İlgili Konuştu

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta karşılaşmanın önüne geçen ve Türkiye'nin konuştuğu pozisyon ile ilgili olarak pozisyonun içerisindeki Yunus Emre Gedik açıklama yaptı.

Kasımpaşa forması giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan penaltı pozisyonu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Gedik, sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonuyla ilgili olarak kendisinin söylediği iddia edilen ifadelerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan penaltı pozisyonu için bir açıklama yaptı.

ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI
Yunus Emre'nin penaltıya sebebiyet vermesiyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı. Fakat mücadelenin ardından futbolseverler pozisyonun penaltı olup olmadığına dair büyük bir tartışmaya girdi. Tüm ülkenin konuştuğu ve pozisyonu büyük tatışma yaratan Yunus Emre, Fenerbahçe maçının ardından penaltı pozisyonu için çıkan bazı haberleri yalanladı.
"GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan futbolcu, "Maçtan sonra sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonu ile ilgili benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme