Yusuf Dikeç: Annesinden Utanan Ülkesinden de Utanır!

Yusuf Dikeç, annesiyle paylaştığı fotoğraf sonrası gelen çirkin yorumlara karşı: 'Annesinden utanan ülkesinden de utanır. Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi, Zübeyde Annenin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar.'

2024 Paris Olimpiyatları'nda eli cebinde yaptığı atışla Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran milli atıcımız Yusuf Dikeç'in verdiği pozla tüm dünyanın idolü olurken sosyal medyadan annesiyle paylaştığı fotoğrafa yapılan çirkin yorumlar yapılmıştı.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda eli cebinde atış yaparak gümüş madalya kazanan milli atıcımız Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından annesiyle çekildiği fotoğrafı paylaştı. Dikeç fotoğrafa, "En değerlim" notunu düştü.

X'in sahibi, dünyanın en zengin insanlarından birisi olan Elon Musk'un dahi annesi ile paylaştığı fotoğrafı alıntılayarak saygı duyduğunu açıkladığı Yusuf Dikeç, sosyal medyada annesiyle ilgili fotoğraf paylaştığı için adeta saldırıya uğramıştı.

Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan milli atıcımız Yusuf Dikeç'in sosyal medyada annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" derken, Elon Musk ise Yusuf Dikeç'in annesine methiyeler dizdi. Musk, "Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum." gibi yorumlar yapmıştı.

Yapılan yorumlara toplumun her kesiminden çok büyük tepki gelirken Yusuf Dikeç de günler sonra sessizliğini bozdu.

Yusuf Dikeç, annesiyle paylaştığı fotoğraf sonrası gelen çirkin yorumlara karşı: "Annesinden utanan ülkesinden de utanır. Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Annenin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar." dedi.

Bakmadan Geçme