Zabıtalara Kızdı Elektrik Direğine Kendini Astı

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan kurban pazarında sakatat ve et toplamak amacıyla geldiği iddia edilen Ali B. (45), zabıta görevlileri ile yaşadığı tartışmanın ardından elektrik direğine bağladığı iple kendini astı.

 Pazardaki vatandaşların müdahalesiyle ip kesilerek kurtarılan Ali B., bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldı.

SAKATAT VE ET TOPLAMAK İSTEDİ

Olay, saat 16.00 civarında Talas ilçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki kurban kesim alanında gerçekleşti. İddiaya göre, eşi ile birlikte kurban kesim yerine sakatat ve et toplamak amacıyla gelen Ali B., Talas Belediyesi zabıta ekipleriyle tartışmaya başladı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ali B., çevredekileri rahatsız ettiği gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından uyarılınca, tepki olarak kurban kesim yerinin dışında bulunan bir elektrik direğine ip bağlayarak kendini aşağıya sarkıttı. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen ipi keserek Ali B.’yi kurtardı ve polis ile sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ali B., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali B.’nin bilincinin kapalı olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Bakmadan Geçme