• Haberler
  • TV
  • Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Yavuz kaç puan aldı ? YTL Osman kaç puan aldı ?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Yavuz kaç puan aldı ? YTL Osman kaç puan aldı ?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 558.Bölüm İle ekranlara geliyor 24 Ocak Çarşamba TV8'in sevilerek izlenen yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Osman Yavuz kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.

Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 75.000 TL'yi kazanıyor.

Yarışmacılar  yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.

YTL OSMAN KAÇ PUAN ALDI?

Yaptığı iddialı menü ile rakiplerini zorlayan Osman Yavuz rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplam 29 puanı alarak birinciliği Ecem ile paylaştı.

Osman Yavuz KİMDİR?

37 yaşında olan ve bekâr olan Osman Yavuz, programda geleneksel lezzetlere kendi özgün dokunuşunu katarak dikkat çekiyor. Şanlıurfa kökenli olan Yavuz, aynı zamanda sosyal medya fenomeni olarak da bilinmekte ve "YTL" lakabıyla tanınmaktadır

Bakmadan Geçme