• Haberler
  • Siyaset
  • Belediye Başkanı 130 Milyon TL'lik Servetini Belediye Panolarına Astı

Belediye Başkanı 130 Milyon TL'lik Servetini Belediye Panolarına Astı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Candan Yüceer, mal varlığını belediyedeki panolara astı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, mal varlığını 130 milyon 423 bin TL değerinde olduğunu açıkladı.
130 milyon 423 bin TL değerinde mal varlığı var

DR. CANDAN YÜCEER'İN MAL VARLIĞI ŞU ŞEKİLDE;

Ankara Ayrancı’da mali değeri 15 milyon TL olan mesken 2018 yılında alınmış

Tekirdağ Çorlu’da mali değeri 20 milyon TL olan mesken,

2015 yılında alınmış. Muğla Milas’ta 20 milyon TL değerinde mesken

 2022 yılında alınmış. Tekirdağ Çerkezköy’de mali değeri 6 milyon TL olan mesken

2022’de alınmış. İnşaatı devam eden Çerkezköy Tepe mevkii Askar Villaları burada 3 tam villa ve 1/3 hisse, 67 milyon TL değerinde meskenarsa payı karşılığı müteahhit firmadan alınmış, henüz teslim yapılmamış.

Banka hesaplarında 1 milyon TL ve 13 bin doları var. 1 milyon TL değerinde de altını olduğunu açıkladı

Belediye Başkanı 130 Milyon TL'lik Servetini Belediye Panolarına Astı

CANDAN YÜCEER KİMDİR?

Candan Yüceer, 1973 yılında Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Ankara, Samsun ve Tekirdağ'da hekim olarak görev yaptı. Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu.

24, 25, 26 ve 27. Dönemde Tekirdağ Milletvekili seçildi. 3 Dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yaptı. CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı yapan Yüceer, bu görevi süresince başta Çocuk Ceza İnfaz Kurumları ve Kadın cezaevleri olmak üzere Türkiye'deki birçok cezaevini ziyaret etti.

Bunun yanı sıra Kadın konukevleri ve Çocuk sevgi evlerini ziyaret ederek bu konuda çalışmalarda bulundu. Türkiye genelinde AMATEM ve ÇEMATEM'leri ziyaret ederek Madde bağımlılığı ile mücadele ve çocuk haklarına ilişkin çalışmalar yaptı. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı.
 

Bakmadan Geçme